Ponçuk

Test Etkinliği
20 May

Test Etkinliği

Yeni beslem etkinliğimiz hakkında detaylı bilgiler detaylı bilgiler detaylı b...

Sağlık ve Tedavi

Ülkemizde sokaklarda çok sayıda sahipsiz hayvanın varlığı, hayvanlara yardım kuruluşlarının işlerini içinden çıkılamaz duruma getirmektedir. Sayıları yaşadıkları bölgelere göre değişmekle birlikte ülke genelinde yüz binlerce sokak hayvanının; onları koruyup kollayacak, hastalandıklarında ve yaralandıklarında tedavi ettirecek, yavrularına güvenli bir yuva sağlayacak bir sahiplerinin olmayışı bu sahipsiz hayvanların son nefeslerine kadar kısacık yaşamlarında çekmek zorunda kaldıkları sefaletin sebebidir.

Ne var ki bu da derneğimizi maddi açıdan zor duruma sokuyor. Dernek himayemizdeki yüzlerce kedi ve köpeğin bakım ve beslenmeleri, periyodik sağlık taramaları yanı sıra derneğimize yeni getirilen yaralıların tedavileri, annesiz yavrular, hamile hayvanlar, sokaklarda kazaya uğrayan kedi ve köpeklerle ilgili zaruri sağlık, bakım ve besleme harcamaları, derneğimizin hizmet kapsamını daha da genişletmesini engelliyor.

Hızlı Destek

Canımız yaşama tutunmak için desteğinizi bekliyor.

Tasma

₺250,00

...

Bizimle İletişime Geçin.

Derneğimizin aktiviteleri, bağışlarınız, acil kurtarma, besleme vb. tüm konularla bizimle iletişime geçebilirsiniz.